Website ontwikkeling

Hoe Vendio uw nieuwe website tot een succes maakt.

Om een optimale ervaring voor uw bezoekers te creƫren is het belangrijk om een website te maken die logisch is ingedeeld en er aantrekkelijk en betrouwbaar uitziet. Aan de hand van het doel van uw nieuwe website kunnen er functionaliteiten worden toegevoegd, zoals een contactformulier, offerteaanvragen of het verkopen van een product.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ook onze projecten.

Webdesign

Webdesign

Een eerste indruk is erg belangrijk voor nieuwe toekomstige klanten. In veel gevallen geeft uw nieuwe website die eerste indruk. Om deze reden is het belangrijk dat uw nieuwe website vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. Door dit te verwerken in een aansprekend ontwerp met de juiste informatie zal een bezoeker sneller contact met u opnemen.

Webdevelopment

Webdevelopment

Als er een goed ontwerp is moet deze ook omgezet worden in een goed werkende website, die op elk apparaat en elke schermgrootte optimaal presteert. Dit zijn allemaal dingen die meewerken aan een prettige en snelle navigatie door de website en uiteindelijk ook een betere vindbaarheid.

Webshop, woocommerce

Webshop

Wilt u een online webshop beginnen of wilt u, als bestaand bedrijf, online producten gaan verkopen? Wij maken voor u een webshop geheel op een maat en helemaal naar uw wensen ingericht. Deze is er geheel gefocust om uw product zo goed mogelijk te verkopen. Hiervoor maken wij gebruik van het WooCommerce platform, dat alle functies bevat om uw nieuwe webshop tot een succes te maken.

Responsive, mobile friendly

Responsive

Tegenwoordig wordt in meer dan de helft van de gevallen een website bezocht vanaf een smartphone of een ander mobiel apparaat. Het is dus erg belangrijk dat uw website er op elk apparaat mooi en duidelijk uit ziet. Daarom leveren wij onze website standaard met een responsive design, die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van een apparaat.

Wordpress cms

Makkelijk beheer

Met een website van Vendio kunt u de inhoud van uw nieuwe website gemakkelijk zelf aanpassen. Dit wordt gedaan door het Wordpress Content Management Systeem in uw website te integreren. Op deze manier kunt u uw nieuwste producten, het laatste nieuws of recent afgeronde projecten gemakkelijk tonen aan uw klanten.

Search engine optimalisatie, SEO

Vindbaarheid

Als uw website klaar is, wilt u natuurlijk ook dat nieuwe potentiƫle klanten uw website kunnen vinden. Na afronding van uw website zal deze door middel van Search Engine Optimisation (SEO) worden geoptimaliseerd om hoger in zoekresultaten geplaatst te worden. Als u dit nog een extra boost wilt geven, kan er een Google Adwords campagne gestart worden. Zo komt uw uw bedrijf met bepaalde zoekwoorden automatisch bovenaan te staan.