UI/UX design

Hoe wordt uw product gebruikt

De eindgebruiker van uw product staat centraal in het ontwerpen van een nieuwe User Interface. Deze gebruiker is degene die het product uiteindelijk moet kunnen bedienen en het doel is om de bediening voor deze persoon zo natuurlijk mogelijk te maken.

Gebruiksvriendelijkheid, usability

Gebruiksvriendelijkheid

De eindgebruiker van uw product is een belangrijke schakel in het ontwerpen van een nieuwe User Interface. Snelheid en een lage foutmarge zijn bij veel producten van cruciaal belang. Een gebruiker is daarom nooit meer dan drie klikken verwijderd van zijn doel en zijn de gevaarlijke functies zo geplaatst dat de foutmarge laag blijft.

Modern ontwerp, design

Modern ontwerp

Het ontwerp voor de interface kan door Vendio geheel aangepast worden op uw bedrijf. Een professioneel en logisch ontwerp van uw interface zorgt ervoor dat het prettig is om uw interface te gebruiken.

Modulair

Modulair

Modulair Maakt u veel verschillende interfaces, maar zou u daar duidelijke richtlijnen voor willen hebben? Ook dit is mogelijk. Vendio ontwikkelt voor u een modulair ontwerp dat u op verschillende projecten kunt toepassen. Door een sterke basis met een aantal veel voorkomende onderdelen, kunnen op deze manier veel verschillende interfaces worden samengesteld.

Prototype

Prototype

Om een goed beeld te krijgen van de uiteindelijke interface, maakt Vendio vooraf een ‘op afbeeldingen gebaseerd prototype’ waar u door heen kunt klikken. Op deze manier kan de eindgebruiker het prototype testen en zienof deze interface geschikt is. Aan het einde van het proces wordt de interface (je moet even kijken of je dit woord overal met hoofdletter doet of overal met kleine letter) visueel opgeleverd.