Grafisch ontwerp

Logo, huisstijl en ander promotiemateriaal

Vendio biedt oneindig veel services op het gebied van grafisch ontwerp. Dit kan variëren van een logo en huisstijl tot de bestickering op uw bedrijfsauto. Alles wordt zo ontwerpen dat uw onderneming een unieke en duidelijke boodschap naar buiten brengt, dat precies uw doelgroep aanspreekt. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ook ons portfolio.

Logo en huisstijl

Logo & huisstijl

Logo en huisstijl zijn erg belangrijk voor uw communicatie naar de buitenwereld. Één afbeelding moet uw bedrijf en producten vertegenwoordigen en uw klanten aanspreken. Vendio is er in gespecialiseerd om dit allemaal te vertalen naar een grafisch en sterk nieuw logo. Heeft u al een ontwerp, maar kan dit wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook dan bent u bij Vendio aan het juiste adres.

Promotiemateriaal, advertenties, folders, flyers

Promotiemateriaal

Als u een nieuw (of bestaand) logo en huisstijl heeft, wilt u dit ook laten doorvoeren in uw promotiemateriaal. Denk hierbij aan advertenties, folders, pennen, carwrapping, etc.. Alles wat u nodig heeft om uw boodschap op de beste manier te verspreiden, kunt u laten ontwerpen door Vendio.

Drukwerk

Drukwerk

Wilt u het ontworpen promotiemateriaal ook laten drukken? U kunt al uw grafisch ontwerp drukwerk ook bij Vendio bestellen en wordt dit bij uw bedrijf afgeleverd. Doet u dit liever zelf, dan sturen wij u alle digitale bestanden door die u daarvoor nodig heeft.